? ??????????????Kissed? ????? ?? ???Rating: 4.0 (1 Rating)??6 Grabs Today. 2006 Total Grabs. ??????Preview
?? | ??Get the Code?? ?? ?????Make Love? ????? ?? ???Rating: 3.6 (82 Ratings)??0 Grabs Today. 4490 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, February 11, 2009

Kisah lamo di SMA Repah, Tampin.

1st Time Skodeng

1992 – Sekolah Agama Repah, Tampin –Aku banyak belajar jadi jahat kat Sekolah Agama ni. Pelik betul. Patutnya kat Sekolah Agama jadi bertambah baik. Alaaa..tu suma pokok pangkal kat diri masing2.Minggu ni last jadi budak tingkatan 2. Sekolah tu sampai tingkatan 3 je. Bemakna 1 minggu terakhir ni, macam2 perangai kena buat untuk menghiburkan diri. Warden pun dah malas nak handle kitorang lagi. Waktu kitorang penuh dengan aktiviti x sehat untuk dilakukan selaku pelajar berasrama.

Mandi lombong beramai2 pun ada, main spirit2 pun ada, isap rokok atas syiling bilik mandi pun ada, tengok bahan lucah jangan tanya laa…Tengah syok2 tido, dalam pukul 2 pagi tu, kawan aku (Faizal kecik) kejut kan aku jak buat aktiviti panas kan badan. Mestilah nak follow. Ni suma akan jadi kenangan. Kitorang menuju kat belakang bilik mandi. Peargh…ada dalam 8~ 12 orang la aku pikir. Muka2 skema yang x patut jadi jahat pun ada. Modus operandi kitorang malam tu adalah skodeng pelajar pompuan tido. Aku dah teruja. Dada aku dah berdebar2, kena plak embun jantan meresap kat tulang. Aku tengok perancangan diorang dah macam citer Nam Tour Of Duty pun ada. x suma bleh kena pergi. Kena follow the leader. 3 pergi termasuk leader, yang lain stay menunggu giliran.- Giliran aku dah tiba –Leader: “ Abot..jalan kena tunduk tau..selipar tanggal, yang penting jangan ada bunyi.” (dah macam sarjan plak bagi arahan)Aku:

“Okeh..you go 1st, I go 2nd.”Leader tu punya pergi memang pantas. Laluan utama kena lalu depan bilik mandi pompuan dan buat corner L ke belakang bangunan asrama dan panjat tingkap nako untuk skodeng secara live dari jarring besi atas tingkap nako tadi. Aku x berapa focus. Aku lebih ke tengok keadaan sekeliling. Mane lah tau ada ambush ke. Badan aku dah menggigil sejuk+takut. Yang aku Nampak Cuma katil double darker yang berbaris dan pompuan tengah tido. ‘Harapan’ tinggi yang aku pikirkan tadi x jadi kenyataan. X de langsung adengan 18sx. Belum sempat nak focus, leader dah terjun nak cabut. Aku pun cabut la.Sampai kat tempat check point, memasing terus berkerumun kat leader. Wallawei…memang licik betul leader ni. Cemana aku x leh perasan dia sempat singgah kat penyidai dalam bilik mandi tadi rembat spenda+bra budak pompuan. Patut la semenjak menjak tu pehak sekolah terima aduan ada spenda+bra diorang hilang.

Aku suspek leader ni mesti antara yang terlibat. sini
Dalam dok layan blog, aku terserempak dengan blog mamat ni. Sonyum yo baco kenangan junior kitorang kek Ropah. X jauh yo bezo ee maso taon 88-89. Adan, Mokh mesti sonyum bilo ingat kek Jopun..Fahimah..ha ha ha..

7 komen dari kengkawan:

AEDAN said...

Blog sapa yang ko intai tu edie...
Jepun sapa tak ingat....
sbb dialah ramai yg kena mandi wajib..............

edie said...

ha ha ha...cilakak..korang aku terjebak siot..

zairi said...

hahaha...penah belajar kat repah ke?memang brutal kan?

hoih...x mintak kebenaran langsung...

edie said...

ayo zairi..mintak hampun mintak mahap le dik..assalamualaikum..mintak kebenaran. anyway cerito ko memang lawak..kitorang sonyum yo..ingatkan dah x do dah lopeh era kitorang 89 semuo dah baik..hampeh!sapo warden korang maso tu?

zairi said...

ontah la.x berapo ingat la namo ei.tapi yang den ingat,warden tu pakai RXS kaler itam.mat lepet kot.

edie said...

x perasan lak..adan sapo cikgu yang samo duduk dgn ust mansor maso kek ghopah dulu? pakai rxs kaler hitam? sapo deh?

AEDAN said...

OH itu cikgu AMAT LEPANG orang kampung aku tu