? ??????????????Kissed? ????? ?? ???Rating: 4.0 (1 Rating)??6 Grabs Today. 2006 Total Grabs. ??????Preview
?? | ??Get the Code?? ?? ?????Make Love? ????? ?? ???Rating: 3.6 (82 Ratings)??0 Grabs Today. 4490 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Sunday, November 08, 2009

Alfatihah : Takziah buat Sallizan

Aku terima SMS - mengatakan ayahanda sahabat kita Sallizan Wahid telah kembali ke Rahmatullah pagi tadi. Aku mewakili semua mengucapkan takziah buat Izan dan keluarga. Moga tabah dan kuat untuk menghadapi kenyataan ini.
Sama2lah kita doakan semoga roh ayahanda Izan dipilih Allah untuk ditempatkan dikalangan orang2 yang yang beriman, Insya Allah.

NS juara Piala Malaysia 2009Alhamdulillah, setelah menunggu dari tahun 2000 sampailah 2009 ni, barulah NS berjaya mengakhiri kemarau penantian. Aku sendiri seolahnya merasakan aku bagaikan berada dicelah2 ribuan penyokong NS. Terkenang2 nostalgia 2000...Pastinya kejayaan menewaskan Kelantan 3-1 akan dikenang sebagai kejayaan dan kenangan terindah oleh setiap penyokong NS. Apatahlagi, kejayaan seumpama ini hanya tercatat 61 tahun dahulu. 9 tahun sebelum merdeka lagi. Wira2 NS ketika itu pun ramai yang telah tiada.
Tetapi dalam pada tu, terkilan juga melihatkan gelagat penonton yang dah macam tak de kerja lain. Jadah apa dibakarnya kerusi stadium tu? Kerusi tu ke yang main bola kek padang tu? kerusi tu ke yang kalahkan team korang tu? Aku rasa penonton yang tengok sarkas pun lagi berdisplin!

Apapun kepada Apak, Cuman tahniah le...Cumo Apak tu..dulu koba kau warga Anggerek...Sokong Selangor...ceh...