? ??????????????Kissed? ????? ?? ???Rating: 4.0 (1 Rating)??6 Grabs Today. 2006 Total Grabs. ??????Preview
?? | ??Get the Code?? ?? ?????Make Love? ????? ?? ???Rating: 3.6 (82 Ratings)??0 Grabs Today. 4490 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, February 23, 2010

Reunion SMA Repah, Tampin 2

Aku percaya, buat sebahagian besar kawan2 x SMA Repah 87-89 yang hadir ke rumah Anuar hari itu, tentunya masih terbayang2 dan terngiang2 gelak ketawa sesama. Almaklum, berpuluh tahun tidak bersua, akhirnya dengan izin Allah suasana itu muncul kembali walaupun di dalam suasana berbeza. Jauh di sudut hati, aku merasa cukup kesal kerana tidak betah untuk lebih lama di situ, kerana terpaksa berkejar ke Melaka untuk beberapa jemputan yang lain.
Bila direnung kembali gambar yang sudi dikongsi, aku cuba juga camkan satu persatu. Cuma fizikal memasing dah jauh sangat berubah. Aku rasa kalaulah aku ada masa itu, mungkin akulah yang paling slim agaknya....
Cikgu Khatijah....satu nama yang hampir hilang dari minda. Tetapi bila kembali menatap wajahnya..barulah aku ingat-seingat2nya...Time2 macam ni rupa cikgu Khatijah saling x tumpah macam Latifah Omarlah pulak...
Ustaz Mansor steady...maintain macho...biasolah orang banyak beramal ni lain...ada yang cakap aku dan Ustaz Mansor ni macam kembar..hak hak...masa mula2 sampai di rumah Anuar, Kamal kata ingatkan aku ni Ustaz Mansor...ayo ustaz...yo ko?
Intan..kau pun maintain yo...mesti banyak ayat yang Ustaz Mansor bagi..
Pada junior yang lain..tq..jika diizinkan Allah insya Allah kita pasti berjumpa lagi...Pada Anuar dan isteri..tq di atas jemputan. Maaf ya tak dapat berlama2lamaan di rumah ko...Pada Allah aku doakan semoga sentiasa dirahmati sepanjang kehidupan, dimurahkan rezeki, bakal dikurniakan anak2 yang soleh dan solehah..Insya Allah..