? ??????????????Kissed? ????? ?? ???Rating: 4.0 (1 Rating)??6 Grabs Today. 2006 Total Grabs. ??????Preview
?? | ??Get the Code?? ?? ?????Make Love? ????? ?? ???Rating: 3.6 (82 Ratings)??0 Grabs Today. 4490 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, October 16, 2008

Relax ha..cerito lamo ni...


Bercanda di Pasiran pantai..kita berdua..

Aduh Joe..klasik sungguh gamba nih..kek mano nih? Pd ko Pengkalan Balak? Ni maso ni kau sedang meng usya si Ida Mufidah la..jiwang karat jugak ko yo..den ingatkan Jamil dengan Cuman yo yang jiwang..
Apo pun jangan maghahlah dengan paparan gambar ni. Bukan niat untuk mengaibkan atau apo..sekadar berkongsi satu memori yang sebenarnya tidak akan datang lagi dalam hidup. Itulah sekali....
Tapi...fuh...rupa-rupanya...si Joe ni..ha ha..pocah rahsio..

Bertemu kita..


Pertemuan di majlis perkahwinan Apak 2006

Sahabat lamo.Mana menghilang?Hmm..mano poi ee mamat duo orang nih? Kutang-Noraizam Saleh dan Kembang - Fendi...?
Gambar kutang diambil sewaktu baru sampai ke asrama dari cuti penggal (kalau tidak silap). Masa itu belum ramai yang tiba. Budak yang kutang peluk itu namanya Abd Hadi. Ingat lagi masa kes histeria di asrama? Hadi itulah salah seorang yang kerap terkena. Sebilik dengan Jo kalau tidak salah. Mana pergi budak tu sekarang? Bukan si Hadi aje, tetapi kutang tu..mano hilang eee?
Fendi? Langsung...hanyut...tak dengar cerita lepas sekolah.

Kenangan lama...aduh...
Gambar kanan : Aku dan Mus hari akhir sebelum bergelar sebagai bekas pelajar. Selamba beb hisap rokok!

Gambar kiri : Mokh,Arwah Rahim, Mus,Suhan..Kenangan mandi di Lubok Petai..Ya Tuhan.sedihnya aku...

klik pada gambar untuk besarkan.Mus yang blur...pening aku...Gambar blur ni Mus yang hantar. Tetapi bila aku terima aku pun jadi blur sama. Blur macam Mus jugak sewaktu kono maghah kek Ust Mansor pasal tape blue waktu kek asrama dulu. Terkebil-kebil. Bak kato Jamil badan yo bosar..anu ciput...ha ha..

Hampir terlupa, 2 hari lepas Mus telefon. Katanya Jamil sedang berada di rumahnya. Kebetulan Jamil outstation di JB. Wah suka sungguh Mus dan Jamil. Aku pun tumpang gembira. Alhamdulillah.

Gambar di atas - dari kiri aku, Jamil dan .....siapa ye..blurlah aku...