? ??????????????Kissed? ????? ?? ???Rating: 4.0 (1 Rating)??6 Grabs Today. 2006 Total Grabs. ??????Preview
?? | ??Get the Code?? ?? ?????Make Love? ????? ?? ???Rating: 3.6 (82 Ratings)??0 Grabs Today. 4490 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Saturday, January 03, 2009

Daulat Tuanku - Tunku Mukhriz dimasyhur Yang Dipertuan Besar Negeri Sembilan ke-11


KUALA PILAH, 29 Dis -- Tunku Mukhriz Ibni Almarhum Tuanku Munawir, 60, hari ini dimasyhurkan sebagai Yang DiPertuan Besar Negeri Sembilan yang ke-11.Istiadat pemasyhuran itu dilakukan oleh Undang Luak Sungai Ujong Datuk Klana Petra Datuk Mubarak Dohak.Upacara berlangsung di Balairong Seri, Istana Besar Seri Menanti, Kuala Pilah. Pemasyhuran Yang DiPertuan Besar Negeri Sembilan yang baru itu dilakukan berikutan kemangkatan Tuanku Ja'afar ibni Almarhum Tuanku Abdul Rahman.
DAULAT TUANKU!

Sembah Takziah

Pada tanggal 27 Disember seluruh rakyat jelata di Negeri Sembilan terkejut dengan KEMANGKATAN YANG DI PERTUAN BESAR NEGERI SEMBILAN. Tuanku Ja'afar Ibni Almarhum Tuanku Abdul Rahman.


Majlis pemakaman telah selamat dijalankan pada 29 Disember 2008 di Makam diraja Seri Menanti, Kuala Pilah.

Kami, warga bekas pelajar SMAHMYUG 1987-1991 merakamkan ucapan takziah kepada seluruh kaum kerabat di atas kemangkatan Almarhum Tuanku Jaafar. Al fatihah.