? ??????????????Kissed? ????? ?? ???Rating: 4.0 (1 Rating)??6 Grabs Today. 2006 Total Grabs. ??????Preview
?? | ??Get the Code?? ?? ?????Make Love? ????? ?? ???Rating: 3.6 (82 Ratings)??0 Grabs Today. 4490 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, July 27, 2009

Bulan puasa bulan rezeki SMAHMYUG?
Ingat lagi tak? Bila tiba bulan puasa, adakalanya sekolah kita cukup mewah dengan pelbagai program dan majlis berbuka puasa. Syukur sesangat. Mudah-mudahan bertambahlah barakah para penyumbang yang sudi menderma. Aku terjumpa blog ahli RADIO AMATUR ini yang mengadakan majlis serupa di SMAHMYUG tahun lepas. Rupanya, tradisi ini masih berterusan. Mudah2an ianya menjadi satu ibadah buat semua. Kita bila?

Sahabat Gadong...

Danial Farhan


http://wwwhumair-humair.blogspot.com/
Nasr City, Cairo, Egypt
Danial Farhan bin Dolmat.


Latar belakang pendidikan:

Taski ABIM (1989-90), Sek. Keb. Senawang (1991),
Sek. Keb. Seri Kelana (1992-96),
Sek. Men. Agama Hj. Mohd. Yatim, Ulu Gadong (1997-99),
Maahad Ahmadi Gemencheh (2000-03),
Universiti al Azhar, Kaherah (2004-sekarang).

Adan..afro look...


Rasanya Adan lagi macho macam ni...hak hak...Adan kembali menulis. Harapnya Adan kembali menceriakan blog Gadong. Lamo tak dongar kau mengusik kengkawan...

Lagi sahabat Gadong ditemui....

Ida Mufidah Bte Muhammad
Hospital Pakar Al Islam ( dulunya Kampung Baru Medical Centre )
Salam Isnin. Harap semua ceria dan sentiasa dirahmati Allah.


Dalampada aku asyik melayari internet, aku terbuka web sebuah hospital swasta yang tersohor. Apa yang menariknya aku terpandang wajah seorang kakitangan yang dipaparkan. Lama juga aku perhatikan. Takut tersalah.Tetapi bila diamati rasanya memang betul.

Kiranya,dia ni junior aku. Pernah juga aku paparkan gambarnya di blog ini tahun lepas. Masa itu dia baru form 4. Alhamdulillah. Mudah-mudahan kita doakan sahabat kita ini sihat ceria bersama keluarga dan sentiasa diberkati Allah, Insya Allah.

Selamat bertugas!