? ??????????????Kissed? ????? ?? ???Rating: 4.0 (1 Rating)??6 Grabs Today. 2006 Total Grabs. ??????Preview
?? | ??Get the Code?? ?? ?????Make Love? ????? ?? ???Rating: 3.6 (82 Ratings)??0 Grabs Today. 4490 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, February 19, 2009

Bro..dunio dah canggih..

Den tak mampu do nak adokan jambatan omeh dari tompek korang ke sini. Tak mampu den nak bayar gantirugi maso korang untuk family atau kojo hanya semato-mato kerano blog yang tak seberapo ni. Den tak terdayo nak tepon korang hari-hari tanyo kobar, korang pun samo yo tak. Memasing sibuk!
Tapi takkan x dayo nak jongok blog ni sebulan sekali? Takkan korang hanya nak tahu news v.i.a sms den hari-hari? Woit bro..zaman dah canggih. Dunia dah berubah. Takkan nak tunggu perubahan yang mengubah kito? Kito kono alert lah sikit. Alah x dapek nak bokumpo selalu, lepak kek blog pun orait apo? Banyak dah den kumpokan gambar member lamo ni...
Apolah bro...
Bukan apo, adolah kawan den tu..sms tanyo den apo citor kengkawan...eehh..banyak citor..apo x bukak blog.?Den nak tengok yo ghoman terbaru ko? Awatnya?

4 komen dari kengkawan:

cuman said...

ntah tak tau la nak kato...den pun sibuk yo..bokojo yo..tapi tak ponah la den miss jongok blog ni..den gaso hepi tiap kali jongok blog ni..tak do orang pun den layan yo..cakap sengsorang pun den jadik..thanks to edie dan Adan yang sotio monjongok dan monoman..

edie said...

Alhamdulillah man..den rasa suko sobab walaup[un x macam dulu tapi bolehlah...nak tanyo kabar memasing..yo tak..gomok ko kuruih ko..

AEDAN said...

skrg ni klu aku tak jonggok BLOG ni aku rasa macam tak lengkap aje aritu...Tak adalah..Nak tahu perkembangan terbaru kengkawan aje.. itu tandanya aku still SAYANG kengkawan..
Dekat Cbox tu pula,kat situlah kita nak bergurau & menyakat sesama sendiri..
Gurauan itulah membuatkan kita semakin akrab dan semakin MERINDU antara satu sama lain...
Nak bersua muka jauh sekali..so disinilah tempatnya...

edie said...

den setuju dan...sayannnggg aaddddaannn...muuuahh!