? ??????????????Kissed? ????? ?? ???Rating: 4.0 (1 Rating)??6 Grabs Today. 2006 Total Grabs. ??????Preview
?? | ??Get the Code?? ?? ?????Make Love? ????? ?? ???Rating: 3.6 (82 Ratings)??0 Grabs Today. 4490 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Saturday, April 04, 2009

Sibuknya dengan urusan dunia...

Salam. Lama tidak menjengah. Terhambat dek kesibukan kerja. Kursus demi kursus. Dari kursus di Cameron, bersambung pula ke PD. Ada sahabat yang mnelefon tidak sempat untuk diangkat. Maaf, bukan tak sudi, tetapi masih di dalam dewan ketika itu, bila keluar terlupa pulak untuk reply. Maaf ya. Balik dari kursus berkejar pula ke rumah mak saudara menjenguknya yang kurang sihat akibat darah tinggi, sudahlah begitu, cucu yang tinggal bersamanya pula menghidap Leukimia.
Terus ke hospital Melaka, menjengah bapa saudara yang dirawat sebab gaout di sana. Memenatkan. Tetapi tanggungjawab tetap cuba untuk dilaksanakan. Dalam pada itu, sempat melayari blog kawan-kawan. Sekadar ingin tahu apa perkembangan. Alhamdulillah, mudah-mudahan Allah terus melimpahkan Rahmat buat semua sahabat ulugadong yang dikasihi.
Tentang kisah di bawah, aku rasa tak perlu dipanjangkan. Nampak gayanya, 'pihak' yang satu lagi juga sudi memendekkan cerita. Cuma ada sekali, aku terkejut bila melihat blog terpampang satu iklan jawatan kosong. Terkejut juga. Siapa yang masukkan? Itulah yang buat aku sedikit bengang.
Salam barakah....

5 komen dari kengkawan:

SUPER MOKH said...

AA..KRUSUS KEK PD..TAK CAKAP PUN..TAK CALL PUN.BLH GAK DEN POIE JENGOK KAWAN2.WALAUPUN DEN SIBUK..TAPI KALAU ADA KAWAN YG DTG KEK PD NI KALAU DEN TAHU DEN LAYAN LA JUGAK..TAPI KAU TAK CKP PUN BOEH?NI DEN MARAH NI.JGN BAGI ALASAN TAK NAK GANGGU PULAK..

Adiey said...

maaf mokh...takut bilo den tepon ko x nak angkat lak...cam hari tu...maleh lah..ganggu 'orang bosar2' ni...

AEDAN said...

last week aku ada kerja dekat HOTEL PJ HILTON..
Seminggu kat sana..Rupa2nya TARMIZI pun ada sana tapi jumpa dia..
time tu lunch tapi sayang dia dah last day......

super mokh said...

aku bukan nak meninggi diri la boeh...dgn jwtn yg ada..itu semua tggjwb aku kat dunia je..rezeki aku dah mcm tu..tp tak pornah la aku..tak lyn sapo2 yg dtg kek pd ni..kalau aku tahu..ni pulak kau ckp tk angkat fon..bila ya?sms pun boleh..20 sen je sekali htr..no fon aku 0192101025....biar btl aku tak angkat.???

Adiey said...

hmm..hmm....