? ??????????????Kissed? ????? ?? ???Rating: 4.0 (1 Rating)??6 Grabs Today. 2006 Total Grabs. ??????Preview
?? | ??Get the Code?? ?? ?????Make Love? ????? ?? ???Rating: 3.6 (82 Ratings)??0 Grabs Today. 4490 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Saturday, December 06, 2008

email dari Asharudin


Assalamualaikum....Apo khabar?

Amacam kona lg x ngan den. Ni ado pic terbaru den, masih panas2 lg. Skarang ni den duk kek Kerteh Trg, kojo kek cni, adolah dlm 10 thn. Tu lah rindu gak kek kawan2 lamo, tapi nak buek camno dah duduk jauh2 ni kan sonang nak jumpo, lagi pun baru jo dapek contact tu pun ikut blog ni. Kalau kau nak tau lopeh jo keluar dr Ulu Gadung adolah 2 3 org kwn2 ulu gadung yg den dapek jumpo. Sodeh botol den...Ado skali tu den jumpo Jamil kek Kerteh, tu pun x bulih nak bual lamo sobab pg tu den nak hantar org rumah pogi kojo. Pastu thn lopeh ado jumpo Awid kek Kemaman dio ado buek kojo kek kilang den. Sekarang ni den kojo kek kemaman bitumen, baru jo nak masuk 2 thn.Sebolum ni den kojo kek petronas penapisan Trg. Tu yg den tercampak kek Trg ni. Baru ni maso balik kg ado gak selak2 gambar2 lamo. Ado gak 2 3 koping gambar kek ulu gadung tapi den x scan lg. tunggu r, nanti den hantar kek kau, utk dikongc dgn rkn2.

Cuti skolah ni x pogi cuti2 M'sia ko atau balik kg ko? ok lah, banyak dah den bebel ni lain kali den sambung lg. Kalu jompo kwn2 tlng sampaikan slm den pado dio org. Sekian....A"kum.
Ini alamat rumah den kek Terengganu. Kalo soset2 kek Terengganu, singgah la.
No. 577 Lorong Sepakat 13,Taman Perumahan Panalex,24300 Kerteh,Terengganu,

Terimakasih Asharudin.

2 komen dari kengkawan:

edie said...

jauh si din ni merantau..dari palong ke gadong, dari gadong ke ganu..anak dah tigo..org rumah org mano? jumpo kek mano? sapo ngurat sapo? eehh...den ni...over lak yo..apo lah..

Din said...

Edie, tak lah jauh mano Ganu ni, 1/2 jam jo kalau naik flight. dlm gambar tu nampak tigo jo, kalau masuk ank tokak ado lapan dah. kalau nak tau org rumah den org Johor. Jumpo kek Johor gak dan lg mesti r den ngorat...he..he..he.