? ??????????????Kissed? ????? ?? ???Rating: 4.0 (1 Rating)??6 Grabs Today. 2006 Total Grabs. ??????Preview
?? | ??Get the Code?? ?? ?????Make Love? ????? ?? ???Rating: 3.6 (82 Ratings)??0 Grabs Today. 4490 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Friday, November 07, 2008

Bila kukenang, bila kuingat.



Di sini kasih pernah berbunga,

Tanpa bahang dan tanpa apinya,

Di sini langit mendung selalu,

tiada cahaya menyinariku..

Segak tak Mr. Rosman Ahmad @ Cuman maso nih? Ingat sonang budak sekolah nak dapek pakai baju nih? Baju catering Dak Det. Ingat lagi..Cuman maso ni menjadi pengacara pertandingan bahas peringkat akhir sekolah. Kono pulak bergambar dengan Sharmila, si kecil molek yang cantik manis 5 sejarah. Fuh, macam...macam apo yo?

Err..Man, maso ni Cilin x ghaso kocik hati ko dengan kau? Ha ha..'awek dio tuh!' Jangan maghah yo..gurau yo...

13 komen dari kengkawan:

tukang masak said...

yang totap tak berubah dari dulu sampai la ni...tang tingo capang dan tak tobal eh bibir tu yo man..

CUMAN said...

kejadian tuhan..jangan di perlekehkan

tukang masak said...

botul tu man..insafnya den.

AEDAN said...

Yg bestnya team Bahas 5 SEJARAH tak pernah Tumpas walaupun sekali...
siapa ahli team bahas tu agaknya...????

edie said...

well..hmm..hmm..

CUMAN said...

gambar ni maso tu dah habih acaro ni..tetibo sharmila datang dan cakap nak ambik gambar ngan den..toporanjat boruk gak den..pasal sobolom tu memang mila ni tak ponah pun bocakap ngan den..pemalu anak daro lonco ni..ciling?..menyirap yo ciling ngan den..pasal sobolom tu dio memang berio iyo nak ambik gambar ngan mila..siap kato nak pinjam kot yang den pakai tu..tapi mila tak ondak..tu tando heh den lagi macho pado ciling..warghahahahaha..rugi den tak poluk anak daro lonco ni maso tu..huhuhuhuhahahahaha

AEDAN said...

Sudaglah cuman...memang kau pun yg paling MACHO masa kat sekolah dulu... 2 tahun berturut-turut menyandang gelaran "HERO KLASIK"
Sebab markah tinggi tang BIBIR macam ANGELIENA JOLLY.....
HA..HA..HA..HA..HA..
PANAS NAMPAK TELINGGA CAPANG TU...???
HA..HA..HA..HA..HA....

CUMAN said...

iyo lah..den monang anugerah hero klasik tu..banggo gaso heh..tapi den frust jugak pasal 2 tahun berturut turut kalah ngan shadan dlam anugerah "HERO KEPIT"..pasal den kurang kepit..kepit shadan lagi power..tapi tak byk la kalah heh kurang kepit 3inci yo..lagipun shadan berguru ngan sapo lak..ngan KUPEK..muko dan body pun ado iras kupek skit..skali pandang cam kombar kupek la...hahaha..paneh paneh..jgan paneh adan..nanti pocah silikon tu

amie@brunai said...

apo yg ko merepet ni labuuuuuuuuuu

AEDAN said...

Marapek mcm kucing hilang anak ke....?????

CUMAN said...

byk tul komen entri ni..a'haks

edie said...

gambar kau ni menangkap man..very touching..

CUMAN said...

mokasih..banggo heh lak ai..sobonar heh sharmila tu yang touching..den ni sapo la..yo tak..muko leh tahan..ghoto banyak la k tu...wargghahaha..jgn marah hah