? ??????????????Kissed? ????? ?? ???Rating: 4.0 (1 Rating)??6 Grabs Today. 2006 Total Grabs. ??????Preview
?? | ??Get the Code?? ?? ?????Make Love? ????? ?? ???Rating: 3.6 (82 Ratings)??0 Grabs Today. 4490 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Friday, January 01, 2010

Azam baru untuk berhenti merokok? Ceh...!


Dari tahun ke tahun,inilah diantara azam yang paling atas rankingnya. Tapi..hapah...biar hujan ribut, sanggup diredah walaupun jauh berbatu. Gila x gilanya...bilalah betul2 boleh berhenti? Nak kata benda ni habit x jugak..tapi bila lepas makan mesti gatal je mulut..Hmm..hari ni menatang ni naik harga lagi....

Huh..peduli apa ya tak....? Ada kawan2 aku yang masa zaman sekolah haram tak usik...tapi bila habis je sekolah..aku tengok dio lagi gilo..polikkan? Apsal jadi cam tu? Dulu zaman sekolah duit mak bapak..dah kojo duit sendiri? cam tu? Makno ee pakai duit sendiri lagi banyak boli menatang tuh?


Alah..aku membebel lak....aku pun sama je...bilolah boleh stop smoking?

Harapan bersama 2010


Dengan nama ALLAH yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang...
Marilah bersama kita mulakan nawaitu dan gerak di tahun baru 2010 masihi ini dengan tekad dan azam untuk terus memperbaiki diri dan sahsiah selaku HAMBA TUHAN yang singgah sebentar di buana yang fana ini
Moga tahun ini lebih baik dari tahun yang sebelumnya, moga kehidupan di tahun ini lebih menyerlah lagi, moga Rahmat Allah berlebih-lebih lagi kepada kita dan semua hambaNya yang setia bersujud dan bersetia di dalam Syahadah!
Moga Malaysia bumi tercinta, lebih makmur, lebih harmoni, lebih aman,lebih nyaman, dan lebih SELAMAT untuk didiami untuk kita, keluarga kita, anak2 kita, generasi kita dan untuk seluruh warganya yang benar2 inginkan DAMAI di bumi bertuah ini!
Doa dan harapan kita bersama....Insya Allah.....