? ??????????????Kissed? ????? ?? ???Rating: 4.0 (1 Rating)??6 Grabs Today. 2006 Total Grabs. ??????Preview
?? | ??Get the Code?? ?? ?????Make Love? ????? ?? ???Rating: 3.6 (82 Ratings)??0 Grabs Today. 4490 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, October 13, 2008

Abang Joe @ Cikgu JoeBagi kawan-kawan yang sudah terlupa atau mungkin ingat-ingat lupa, inilah 'budak baik' 5 Geografi. Pelajar kesayangan Ustazah Mala dan Rozana, juga ustazah Ida Mufidah..ha..ha...ha..relax le..gurau aje. Pengawas kita ni dulu cukup cool. Kaya dengan senyuman. Kalau marah..korang tentu boleh tengok kening mamat ni bercantum kan..? Jangan tak tau..mamat ni simpan siung ajaib. Tak pasti pula anak dara mana yang sudah terkena siung ajaib dia masa di Gadong 18 tahun dulu.
Alhamdulillah, hari ini Johari bin Osman masih sihat dan masih boleh berhubung dengan kita. Bertugas sebagai guru di Sek Keb Palong 4. Bahagia bersama
Noraini bte Shariff
Luqman Al-Hakim anak 1
Akmal Hafiz anak 2
Fatimah Azzahra anak 3
Johari Osman hari ini tampil dengan imej baru. Tu yang buat aku pelik. Korang pelik tak? Aku nak tanya satu, Jo..kau ponah panjek tak asrama pempuan haghi tu?

Pertemuan syahdu Aidilfitri 2008


Dari kiri, Cuman, Jamil dan aku. Lokasi di rumah Salleh (kanan) pada hari raya ke 4 2008 yang lalu. Hmm..cuma aku yang masih 'slimkan...kan..kan...?