? ??????????????Kissed? ????? ?? ???Rating: 4.0 (1 Rating)??6 Grabs Today. 2006 Total Grabs. ??????Preview
?? | ??Get the Code?? ?? ?????Make Love? ????? ?? ???Rating: 3.6 (82 Ratings)??0 Grabs Today. 4490 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Saturday, April 04, 2009

Sibuknya dengan urusan dunia...

Salam. Lama tidak menjengah. Terhambat dek kesibukan kerja. Kursus demi kursus. Dari kursus di Cameron, bersambung pula ke PD. Ada sahabat yang mnelefon tidak sempat untuk diangkat. Maaf, bukan tak sudi, tetapi masih di dalam dewan ketika itu, bila keluar terlupa pulak untuk reply. Maaf ya. Balik dari kursus berkejar pula ke rumah mak saudara menjenguknya yang kurang sihat akibat darah tinggi, sudahlah begitu, cucu yang tinggal bersamanya pula menghidap Leukimia.
Terus ke hospital Melaka, menjengah bapa saudara yang dirawat sebab gaout di sana. Memenatkan. Tetapi tanggungjawab tetap cuba untuk dilaksanakan. Dalam pada itu, sempat melayari blog kawan-kawan. Sekadar ingin tahu apa perkembangan. Alhamdulillah, mudah-mudahan Allah terus melimpahkan Rahmat buat semua sahabat ulugadong yang dikasihi.
Tentang kisah di bawah, aku rasa tak perlu dipanjangkan. Nampak gayanya, 'pihak' yang satu lagi juga sudi memendekkan cerita. Cuma ada sekali, aku terkejut bila melihat blog terpampang satu iklan jawatan kosong. Terkejut juga. Siapa yang masukkan? Itulah yang buat aku sedikit bengang.
Salam barakah....